Uponorin asiakaspalvelu

Puhelinvaihteemme ja asiakaspalvelu­organisaatiomme uudistui

Olemme uudistaneet asiakaspalveluorganisaatiomme vastamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Muutostyössä on ollut apuna asiakkailtamme saama arvokas palaute.

  • Yritysasiakkaita palvelee kaikissa tarjouksiin ja tarjouspyyntöihin liittyvissä asioissa Tarjous- ja myyntipalvelu ja tilauksiin sekä niiden toimituksiin liittyvissä asioissa Tilaus- ja toimituspalvelu.
  • Teknistä tukea Uponorin tuotteista ja ratkaisuista tarjoaa Tekninen palvelu sekä erityisesti yksityisasiakkaille tarkoitettu Yksityisasiakkaiden palveluneuvonta, joka käsittelee myös Uponor KOTI -tarjouspyynnöt ja järjestelmätodistukset.
  • Omakotitalojen lattialämmityslaskenta ja -suunnittelu -palvelu palvelee yritysasiakkaita kohteiden suunnittelussa ja materiaali- ja tarjouslaskennassa.

Puhelinvaihteen ja asiakaspalveluorganisaation uudistumisen vuoksi olemme päivittäneet myös uponor.fi-sivuilla olevat Yhteystiedot-osion. Etusivulta löytyvät nyt suoraan yllä mainitut palvelut ja niiden puhelinnumerot. Jos sinulla on tutun yhteyshenkilön numero tallessa puhelimessa, voit jatkossakin ottaa yhteyttä oman yhteyshenkilösi suoraan numeroon.

Yhteystiedot