Uutiset

Uponorin uusi Smatrix Style -termostaatti tuntee lämpötilan kuin ihminen

26.5.2017

Uponor lanseerasi uuden ja tyylikkään Smatrix Style -termostaatin kodin lämmityksen ohjaajaksi. Markkinoiden ohuimmassa termostaatissa (9 mm) on useita edistyksellisiä ominaisuuksia.

- Smatrix Style on varustettu operatiivisella lämmönmittauksella, joka mittaa huonelämpötilan lisäksi myös huoneen säteilylämpötilaa. Siksi se tuntee lämpötilan kuin ihminen, valottaa Uponorin lattialämmityksen tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen.

Smatrix Style optimoi kodin lämpötilaa huonekohtaisesti. Lämpötilaa on helppo ohjata kosketusnäytöllä sekä älypuhelimella tai tabletilla.

Lisää mukavuutta ja energiansäästöä

Smatrix Style on muotoiltu antamaan sisustukselle tyylikäs loppusilaus ja se istuu saumattomasti nykyaikaiseen kotiin. Termostaatteja on saatavilla langattomina sekä langallisina. Värivaihtoehtoina on valkoinen tai musta.

Smatrix Style -termostaatit ja anturit on varustettu edistyksellisellä anturiteknologialla. Ne mittaavat lämpötilaa tarkasti ja järjestelmä ohjaa huoneen lämpötilan juuri halutunlaiseksi. Smatrixin innovatiivinen automaattinen tasapainotus tasapainottaa lämmityksen huoneittain eikä manuaalista tasapainotusta tarvita. Tämä vähentää myös asentajien huoltokäyntejä. Tehtyjen tutkimusten mukaan Smatrix voi pienentää lämmityskustannuksia jopa 20 %*  säätäen lämmönjakelua älykkäästi läpi vuorokauden.

Smatrix Style ja älykotivalmius

Älykotivalmiuksilla varustettu tyylikäs termostaatti on yhteensopiva Smatrix-lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Luotettavan mobiilisovelluksen avulla kodin lämpötilaa voi ohjata huoneittain mistä tahansa. Energiaa ja rahaa säästyy kytkemällä lämmitys Poissa-tilaan, silloin kun koti on tyhjillään.

Smatrix Style ei vaadi mutkikkaita asennustoimia. Sen avulla onnistuu myös vanhojen lattialämmitysjärjestelmien päivitys tähän päivään.

Tutustu Smatrix Style -termostaatteihin tästä.

Lisätiedot:
Uponor Suomi Oy
Tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen
puh. 020 129 2684
mikko.nieminen@uponor.com

*Energiansäästöpotentiaali: Jopa 6 % verrattuna muihin yhden huoneen säätöjärjestelmiin. Jopa 12 % verrattuna tasapainottamattomiin järjestelmiin. Jopa 20 % verrattuna tasapainottamattomiin järjestelmiin ilman yhden huoneen säätöä.