Uponorin sähköinen kaivokortti on oiva apu tarjouksen pyytämisessä!

Uutiset

Uponorin sähköinen kaivokortti mahdollistaa helpon tilauksen

Uponorin sähköinen kaivokortti on uusi, nopea tapa tilata tai pyytää tarjous Uponorin perinteisistä kaivoista. Tilaus on mahdollista tehdä vaikka työmaalla älypuhelimella. Palvelu myös varmistaa riittävät ja oikeat lähtötiedot kaivon valmistukseen. Tilaus-toimitus-prosessi nopeutuu, kun tuotantoon tulevat tiedot ovat oikeassa muodossa.

- Palvelu on kehitetty auttamaan asiakkaan tilausprosessia, teki tilauksen sitten työmaapäällikkö, kaupunkien tai kuntien vastaavat henkilöt tai kaivinkonekuljettaja suoraan työmaalta, vahvistaa Uponorin tuotejärjestelmäpäällikkö Tomi Lempinen.

 

Ohjelma opastaa käyttäjäänsä
Uponorin myyntikoordinaattori Sanna Mäki-Jouppila on ollut kehitystyössä mukana alusta alkaen.
- Kun lähtötiedot ovat oikein, valmistusvirheet vähenevät. Sähköistä kaivokorttia testanneet asiakkaat ovat pitäneet palvelua mielenkiintoisena ja saatu palaute on ollut positiivista. Nyt toivommekin, että asiakkaat löytävät palvelun ja käyttävät sitä, jotta saamme tärkeitä kehitysideoita, kertoo Sanna Mäki-Jouppila.
Ohjelma opastaa asiakasta tilauksen aikana, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta. Esivalintoina on jo määritelty Uponorin vakiokaivojen tiedot, esim. rungon kokoon oikein mitoitettu sorapesä tulee tilaukseen jo valmiina vaihtoehtona.

Kehitystyö jatkuu
Tomi Lempinen vahvistaa, että nyt valmistunut ensimmäinen versio on alkusysäys uudenlaiselle toimintamallille. Tulevaisuudessa asiakas voi kirjautua omille sivuilleen ja nähdä tilaushistoriansa. Tilauksen tekokin helpottuu, kun asiakastiedot ovat valmiina.
- Kehitystyötä jatketaan asiakaspalautteiden mukaan haluttuun suuntaan. Nyt keräämme tietoa ja kokemuksia sekä toiveita palvelun toiminnasta ja tulevasta suunnasta. Prosessi varmasti virtaviivaistuu vielä matkan varrella, korostaa Tomi Lempinen.

Palveluun voi tutustua Uponorin sivuilla.

Lisätiedot:
Uponor Infra Oy
Tomi Lempinen, tuotejärjestelmäpäällikkö
puh. 020 1292 958
tomi.lempinen@uponor.com