Uponor kumppanina

Uutiset

Uponor valitsi K-rauta Kuopion vuoden K-raudaksi

Uponor valitsee vuosittain vuoden K-Raudan. Vuoden 2017 osalta palkinto matkasi K-Rauta Kuopioon. Uponorin aluemyyntipäällikkö Jari Lamminaho kiittelee hyvää yhteistyötä.

- Toimiva yhteistyö on kaiken pohjana. Kauppias sekä pitkän kokemuksen ja ammattitaidon omaava henkilökunta tekevät hyvää työtä Kuopion alueella. Avoin ja rakentava yhteistyö infra-tuotteiden markkinoinnissa ja keskinäinen arvostus nostivat Kuopion tänä vuonna kärkeen. K-Rauta Kuopion kanssa töitä on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä ja hienoa on, että he osallistuvat innolla myös koulutuksiin. Tällöin asiakkaalle voidaan varmistaa paras laatu ja tuoteosaaminen, Jari Lamminaho kertoo valinnan taustoista.

Henkilökunta on avainasemassa

Kauppias Olli Naumanen kiittää valinnasta ja antaa tunnustusta henkilökunnalleen. - Suuri kiitos tästä kuuluu henkilökunnalle! Hyvien yhteistyökumppaneiden ja henkilökunnan kanssa yhteistyössä pystymme varmistamaan asiakkaalle aina parhaan laadun ja kokemuksen, kauppias Olli Naumanen kiittelee.

Naumanen Oy (Kauko E Naumanen Oy) on vuonna 1960 Kauko Naumasen perustama perheyhtiö. Yrityksellä on kuusi toimipistettä: Joensuu, Nurmes, Juuka, Siilinjärvi, Pieksämäki ja Kuopio. Kauppiaina toimivat perustajan poika Matti Naumanen ja pojanpoika Olli Naumanen. Kauppiasura jatkuu siis jo kolmannessa polvessa. Olli Naumanen toimii kauppiaana K-rauta Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Perheyritys työllistää noin 180 kaupan alan ammattilaista ja välillisesti useita kymmeniä ihmisiä asennus-, kuljetus- ja muissa myynnin tukitoimissa.

Lisätietoja:
Uponor 
Jari Lamminaho, aluemyyntipäällikkö
040 860 7048, jari.lamminaho@uponor.com

Uponor
Antti Haikka, myyntipäällikkö
040 844 2478, antti.haikka@uponor.com

K-rauta
Olli Naumanen, kauppias
050 3206 109, olli.naumanen@k-rauta.fi