Uponor ympäri maailmaa

Uutiset

Uponor palkitsi vuoden Stark-myymälänä Kotkan

Uponor valitsee vuosittain vuoden Stark-myymälän. Vuoden 2017 tunnustus myönnettiin Stark Kotkalle. Uponorin aluemyyntipäällikkö Juha Jokinen kertoo pitkäjänteisen ja tuloksellisen yhteistyön vakuuttaneen raadin. Jokisen mukaan Uponorin tuotteiden myynti on ollut Kotkassa nousujohteista.

- Stark Kotkan kanssa yhteistyö on mutkatonta. Positiivinen ote kaupantekoon ja sitoutuminen yhdessä tekemiseen näkyvät hyvinä tuloksina. Innokas ja asiantunteva henkilöstö on tietysti avainasemassa. Yksikönpäällikön aktiivinen ote kaupan kehittämisessä ja uusien toimintatapojen eteenpäin viemisessä ovat pisteenä iin päällä, kiittelee Jokinen.

Vahvuudet löytyvät henkilökunnasta

Stark Kotka on yksi rakennustarvikemyymäläketjun 27 myymälästä. Yksikönpäällikkö Kari Salo ja henkilöstö ottivat Vuoden Stark-palkinnon vastaan huhtikuun puolessa välissä.

- Tuntuu hienolta saada tunnustusta onnistumisesta erityisesti Uponorin tuotteiden osalta. Meidän vahvuuksiamme ovat myymäläkonsepti, toimiva noutopiha ja erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Kiitokset kuuluvat koko Kotkan henkilökunnalle, kategoriapäällikkö Jyrki Pakkaselle, meidän ostaja Juha Kleemolalle ja myös Starkin ketjunohjaukselle, kiittää Kari Salo.

Salo toteaa, että rakennustarvikeala kehittyy koko ajan ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin on osattava vastata. Hän painottaakin, että omaa osaamistaan ja valikoimaa on kehitettävä jatkuvasti. Asiakkaiden kiittämä laaja tuotevalikoima tarkoittaa Stark Kotkassa sitä, että myymälän hyllyistä ja laajoilta noutopihoilta löytyvät kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet.

- Sanotaan, että me olemme ammattilaisia ammattilaisten asialla. Markkinan ja asiakastarpeiden muutosten seuraaminen sekä koulutuksiin osallistuminen ovat olennainen osa tätä työtä ja menestymistä. Sähköinen kaupankäynti lisääntyy koko ajan ja myyjien on oltava ajan hermolla entistä aktiivisemmin, kertoo yksikönpäällikkö Kari Salo.

DT Finland Oy:n Stark-rakennustarvikeketju palvelee asiakkaitaan Suomessa 27 myymälän ja verkkokaupan voimin. Tuotevalikoima on rakennettu palvelemaan niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia sekä remontoijia.

Lisätietoja:

Uponor
Juha Jokinen, aluemyyntipäällikkö
020 129 2247, juha.jokinen@uponor.com

Stark Kotka
Kari Salo, yksikönpäällikkö
050 5495097, kari.salo@stark-suomi.fi