Uponor KOTI-remontteja tekevät alan parhaat ammattilaiset.

Uponor KOTI -remontit tekee paikallinen LVI-alan ammattilainen

Urakoitsijat

Meihin voit luottaa

Uponor KOTI-remontteja tekevät alan parhaat ammattilaiset. Olemme koonneet lähes koko maan kattavan urakoitsijaverkoston, joka koostuu paikallisista ja luotettavista LVI-alan ammattilaisista. Kun jätät kartoitus- tai tarjouspyynnön Uponorille, alueellasi toimiva urakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi maksuttomasta remonttikartoituskäynnistä. Kartoituksen jälkeen saat urakoitsijalta tarjouksen tarvittavasta remontista. Kartoituskäynti ja tarjous eivät sido sinua mihinkään vaan saat lisätietoa päätöksenteon tueksi.

Kun valitset Uponor KOTI-remontin, teet sopimuksen urakoitsijan kanssa ja remontti tehdään sinulle sopivana ajankohtana.

Katso tästä Uponor-kumppanuuden ehdot

Vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppaniyritys

LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy – Vankkaa LVI-osaamista Ylöjärveltä

 LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy Ylöjärven Ylisistä on valittu vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppaniksi. 

Jarno, mistä sitten tunnistaa laadukkaan LVI-ammattilaisen? ”Luotettavuus, se on mun mielestä aika kova sana, ja sitten ammattitaito, tällä alalla. Niillä pärjää jo pitkälle”, Jarno vastaa.

Vuoden 2018 Uponor KOTI -jälleenmyyjä

Vuoden 2018 Uponor KOTI -jälleenmyyjäksi valittiin tuusulalainen Teamtech Oy

Teamtechin ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia.

Vuoden 2017 Uponor KOTI -jälleenmyyjä

Nascotec Ky - laajasti LVI-alan hommia

Vuoden 2017 Uponor KOTI -jälleenmyyjäksi valittu Nascotec on kouvolalainen lvi-alan monitoimiosaaja. "Talo muistaa meidät aina, jopa 15 vuoden jälkeenkin. Se on niin iso tapahtuma heille", Vesa kertoo.

Vuoden 2016 Uponor KOTI -jälleenmyyjä

TR LVI-palvelut Oy - LVI-alalla jo vuodesta 1961
Tauno Rintala omaa pitkän kokemuksen LVI-alalta. Rintala kannustaa nuoria alalle töihin. "Sieltä niitä tulee niitä hyviä uusia ammattimiehiä.".

Vuoden 2015 Uponor KOTI -jälleenmyyjä

Vesitek Oy – LVI-remontteja yli 30 vuoden kokemuksella

Vuoden 2015 Uponor KOTI -jälleenmyyjä Vesitek Oy on Tampereen seudulla toimiva konkariyritys, jolla on kokemusta suomalaisista LVI-remonteista yli 30 vuoden ajalta. Laadukas lopputulos on kaiken lähtökohta. Juha kertoo: ”Hyvin tehty putkiremontti on vaivaton eikä aiheuta asujalle olennaista haittaa. Se on investointi kymmeniksi vuosiksi”.

Yritys on lopettanut toimintansa.

Vuoden 2014 Uponor KOTI -jälleenmyyjä

LVI-Dalton – Putkiremontit 10 vuoden ammattitaidolla

Vuoden 2014 Uponor KOTI -jälleenmyyjä LVI-Dalton Oy on 10 vuotta Uudellamaalla toiminut LVI-yritys, jonka toiminnan lähtökohta on ollut alusta asti laadukas lopputulos jokaiseen kohteeseen. Sami kertoo :” Jälki pitää olla priimaa, ennen ei työmaalta lähdetä pois.”

Vuoden 2013 Uponor KOTI -jälleenmyyjä

LVI-Putkilinkki Oy toteuttaa putkiremontin tunteella ja taidolla

Vuoden 2013 Uponor KOTI -jälleenmyyjä LVI-Putkilinkki Oy - laatua yli 20 vuoden kokemuksella Lahden alueella. Jyrkin sanoin: "Työn jälki täytyy olla sellasta kun sä tekisit sitä ittelles."